Om Coach Martini

Söker du hållbar utveckling?  
Då har du hittat rätt! Coach Martini är specialist inom coaching, individutveckling, ledarskapsutveckling, mentorskap, personlig utveckling, och har som passion att hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål så att du får permanenta förbättrade resultat du eller ditt företag vill ha.
Hos Coach Martini är alla individer unika & allas drömmar ser olika ut, så o
avsett vad dina mål är, om du söker ny karriär, vill hitta din passion, drivkraft, förbättra ditt hälsotillstånd, stärka din självkänsla, ta ditt liv eller företag till nya höjder, så får du guidning på resan mot ett mer givande och meningsfullt liv, hela tiden i linje av vägledning med hjärta. 
Tillsammans går vi djupare in på kärnan för få förståelsen till varför saker och ting upprepar sig i livet, ser till att bryta dessa mönster & ta dig till de permanenta resultat du önskar i livet.


Här erbjuds du skräddarsydda coachingsessioner och program som hjälper dig att identifiera och överkomma hinder & utveckla nya färdigheter. Metoderna bygger på djupgående forskning i över 65 år i kombination av beprövade tekniker, personligt stöd och inspirerande samtal. 

Coach Martini erbjuder en kostnadsfri konsultation, där vi ser över vart du står nu & klargör vad du vill. 
Du väljer själv mellan digitala möten eller fysiska samtal i avslappnad miljö vid Odenplan.
Låt oss tillsammans ta fram ditt nya jag, starta din resa i din nya film, där du är huvudkaraktären så du kan leva ditt bästa liv!
Coach Martini

Lär känna Coach Martini & sitt varför

Hej där!
Daniel Martini heter jag. 
Jag har länge haft ett brinnande intresse för personlig utveckling & hjälper människor skapa ett liv dem verkligen önskar. 

Jag har tidigare haft vanor att fastna i ekorrhjulet, vara fast i omständigheter som höll mig tillbaka, i trygghetszonen på jobb som jag inte trivts på där jag inte fått ut min fulla potential.
När jag väl släppte taget och påbörjade min egna resa har en helt ny värld öppnats för mig.
Jag skapar medvenhet av vikten av att jobba med sig själv & hitta nyckeln till friheten vi alla har inom oss. Detta i tid så att det inte behöver ske en större livshändelse för att uppvaknandet ska komma. 
Sedan jag började min resa inom personlig utveckling har jag insett vikten av att investera i sig själv. Den avkastningen är ovärderlig eftersom vi lär känna oss själva bättre, blir mer medveten om vad som håller oss tillbaka & märker av längst vägen hur mycket vi har inom oss som är outforskat. Vi alla har en reservoar av oändlig potential och är oslipade diamanter. Allt detta kan vi får ur oss när vi jobbar med oss själva. 

Jag är certifierad lifecoach genom International Academy of Life Coaching & Entrepreneurship och har själv två mentorer för fortsätta utvecklas.

Varför välja mig?
Här kommer du i kontakt med en certifierad lifecoach som hjälper dig utvecklas inom flera områden i livet med fokus på hela dig. 
Tillsammans ser vi över dina intressen & styrkor så att du når dit du vill.
Min vision är att bidra och göra världen till en bättre plats, därav är Coach Martini månadsgivare till hjälporganisationer som Friends, Barncancerfonden, Rädda Barnen & Maskrosbarn.
Det innebär att just du är med och gör skillnad!
Du gör världen till en bättre plats genom att jobba på dig själv, men också genom att stötta dessa hjälporganisationer när du jobbar tillsammans med mig! 

Vad jag vill nå ut med:
- Skapa medvetenhet inom personlig utveckling & vikten av att jobba med sig själv då du sitter på nycklarna till din egna frihet & framtid.
- Lyfta tabun kring att prata mer om sitt mående. Kvinnor som män.
- Skapa ett mer öppet socialt varmt samhälle, där vi tillsammans sprider värme, positivitet, gemenskap, ser & lyfter varandra.

Låt oss starta en dialog!